Cât a plătit o turistă pentru o ciorbă de văcuță, o porție de crap prăjit cu mămăligă și o savarină în stațiunea Mamaia, acum, în august 2024

Publicat: 20 08. 2024, 15:03
Actualizat: 20 08. 2024, 15:09

O turistă a postat nota de plată primită la un restaurant din stațiunea Mamaia. A comandat, printre altele, ciorbă de văcuță, o porție de mămăligă și o prăjitură. Iată cât a plătit pentru un prânz într-un local din „stațiunea milionarilor”.

Se cunoaște, deja, faptul că stațiunea Mamaia se află printre preferințele turiștilor. Anul acesta, în weekendurile când au avut loc festivaluri, dar și în minivacanță, pe litoralul românesc au ajuns peste 100.000 de turiști. Desigur, pe lângă bugetul alocat cazării, aceștia trebuie să își asigure costurile pentru mâncare și distracție. Într-un grup de Facebook, o turistă a încărcat câteva imagini cu prânzul pe care l-a servit într-un restaurant din „stațiunea milionarilor”.

Cât a plătit o turistă pentru un prânz în stațiunea Mamaia

Turista a comandat o ciorbă de văcuță, o porție de mămăligă, crap prăjit și un mujdei de usturoi. De altfel, cel de-al doilea fel de mâncare a fost orezul cu pui mexican. A mai comandat o porție de castraveți acri și o savarină. Turista a precizat că prețurile au fost decente. De exemplu, pentru șezlong a plătit 40 de lei.

„Pentru că știu ca pe unii dintre voi îi interesează prețuri… Mamaia, 40 lei șezlongul și mâncarea la prânz – ciorbă de văcuță, crap cu mămăligă și usturoi, pui mexican cu orez, castraveți murați și savarină, totul la un preț decent”, se arată în postarea din grupul de Facebook „Forum Litoral România”.

Pentru o porție de ciorbă de văcuță, turista a plătit 24 de lei. Crapul prăjit și mămăliga au costat 71 de lei, iar porția de castraveți acri a avut prețul de 9 lei. Pentru o savarină a plătit 10 lei. Orezul cu pui mexican a costat 54 de lei. În total, pentru un prânz de două persoane, nota de plată a ajuns la 169,60 de lei.

Vezi și Am făcut „calculul”. Ce poți mânca în Mamaia, dacă ai doar 10 lei în buzunar VEZI AICI MENIUL

Turista a încărcat nota de plată de la restaurantul din stațiunea Mamaia / sursă foto: Facebook

Vezi și Stațiunea din România transformată într-o plajă ca la malul Mării Negre. Este supranumită „LITORALUL VESTULUI”

Tot în grupul de Facebook mai sus menționat, un alt turist a adus în discuție un fenomen care ar avea loc la Marea Neagră. Bărbatul a precizat că bronzul a fost mai puternic acum, spre deosebire de alți ani.

„Suntem de 9 zile pe litoralul românesc și, deși am stat mult la umbră, pielea tuturor, 2 adulți și 2 copii, este neagră de la soare, mai neagră ca în alți ani. Arde soarele mult mai puternic anul ăsta? Ați observat și voi prăjirea de anul ăsta?”, se arată în mesaj.

Sursă foto: Facebook