Ce a descoperit Poliția sâmbătă noaptea în câteva cluburi din Mamaia

Publicat: 11 08. 2013, 14:57
Actualizat: 11 08. 2013, 14:57

Cinci infracțiuni au fost constatate și patru sancțiuni contravenționale, în valoare de 80.000 de lei, au fost date de ofițerii specialiști în combaterea infracțiunilor economice, în urma unor controale la mai multe cluburi din stațiunea Mamaia, făcute în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Controalele – care au fost făcute de polițiști din cadrul Direcției de Investigare a Fraudelor din Inspectoratul General al Poliției Române, sprijiniți de luptători ai Detașamentului de Intervenții și Acțiuni Speciale (DIAS) Constanța – au vizat prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală, a muncii la negru și protecția drepturilor de proprietate intelectuală.

Astfel, în urma verificării a patru cluburi din stațiunea Mamaia, ofițerii specialiști în combaterea infracțiunilor economice au constatat patru infracțiuni prevăzute de Legea 241/2005 privind prevenirea și combaterea evaziunii fiscale și o infracțiune la Legea 8/1996 privind protecția drepturilor de autor.

De asemenea, polițiștii au aplicat patru sancțiuni contravenționale, în valoare de 80.000 de lei și au ridicat, în vederea confiscării, 6.750 de lei, s-a mai precizat într-un comunicat remis MEDIAFAX.