Ce a pățit o piteșteancă, pentru că și-a scos RUFELE la uscat în spatele blocului. Vecinii au „turnat-o” la Poliție și.. Ce a urmat

Publicat: 01 09. 2024, 12:33
Actualizat: 01 09. 2024, 12:45

Traiul la bloc presupune câteva reguli, menite să asigure o conviețuire armonioasă între locatari. Un aspect important este ca vecinii să respecte și spațiile comune din jurul imobilului și să nu le utilizeze în scop personal. O femeie din Pitești a încălcat această măsură, iar vecinii au alertat Poliția. 

O femeie, care locuiește într-un bloc din Pitești, a decis să utilizeze grădina din spatele blocului în scop personal, ceea ce nu a fost deloc pe placul vecinilor.

Aceasta s-a gândit că ar fi o idee bună să profite de vremea călduroasă și să-și întindă rufele la uscat chiar în grădina din spatele imobilului în care locuiește. Femeia a improvizat un uscător d rufe în aer liber, din câțiva stâlpi metalici de care a legat mai multe frânghii.

Vecina nu a avut nicio reținere în a-și pune rufele la uscat chiar, în grădina din spatele blocului, în văzul celorlalți locatari și al trecătorilor, care se uitau uimiți la hainele care atârnă ude, lângă imobil.

Situația a fost sesizată de către ceilalți vecini ai femeii, iar autoritățile s-au deplasat de îndată la fața locului. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Control Construcții, Mediu și Activități Comerciale – Poliția Locală Pitești au verificat situația și au dat sancțiuni pentru ocuparea ilegală a domeniului public.

Incidentul face parte dintr-o acțiune mai amplă a autorităților din Pitești, desfășurată în perioada 19-25 august 2024, în urma căreia au fost aplicate o serie de sancțiuni în valoare totală de 14.800 lei.

sursa FOTO: Ziarul Argesul

Citește și:

Un bătrân din Italia își acuză fiica și badanta de FURTUL a 700.000 de euro. Bărbatul a depus plângere penală