Cele mai importante informații de business, acum în secțiunea „ZF Print” din ZFCorporate.ro

Publicat: 15 11. 2013, 12:15
Actualizat: 28 03. 2019, 15:30

Ziarul Financiar și Orange lansează, vineri, secțiunea „ZF Print” din cadrul platformei online www.ZFCorporate.ro, disponibilă pentru clienții Orange, unde cititorii pot găsi cele mai importante știri și materiale de presă publicate în ediția tipărită Ziarul Financiar.

Dedicată oamenilor de business, noua secțiune „ZF Print” a fost gândită pentru a fi un instrument util în activitatea acestora. Cei interesați vor găsi toate materialele cuprinse în ediția print a Ziarului Financiar, grupate într-o singură secțiune.

Astfel, toate articolele apărute în ediția tipărită ZF vor putea fi citite în secțiunea „ZF Print” de pe platforma www.ZFCorporate.ro. Costul unui abonament lunar la această secțiune va fi de 12 euro (TVA inclus). Astfel, abonații vor avea acces lunar la peste 1200 știri, analize și opinii și vor primi ziarul pe toată perioada cât vor avea această opțiune activată.

Clienții Orange pot primi acces la secțiunea ZF Print prin activarea opțiunii ZF Corporate Print: prin SMS la 321 cu textul ZFC, din contul lor, pe www.orange.ro/contul-meu, prin apel gratuit la Serviciul Clienți Orange, prin apel gratuit la *100# sau în orice magazin Orange.

Mai multe detalii despre opțiunea ZF Corporate Print se găsesc pe www.zfcorporate.ro/print.

ZFCorporate.ro este platforma completă de informație de business de subscripție a Ziarului Financiar, singurul serviciu specializat dedicat companiilor din toate sectoarele de activitate CREAT SPECIAL pentru persoanele din top și middle top management, pentru antreprenori și pentru toți cei care doresc să fie informați în timp real despre tot ce se întâmplă în sectoarele lor de activitate și să dispună de analize și puncte de vedere pertinente. Datele statistice sunt cotații de pe piața valutară, piața de capital, burse de mărfuri și piața monetară. Pachetul ZFCorporate oferă acces full, în timp real, la peste 200 de materiale de business zilnice, analize, date statistice, infografice, știri despre oamenii de business, companiile pe care le conduc și opiniile acestora.