CIA recrutează SPIONI pe rețelele de socializare. Agenția a făcut anunțul și pe Dark Web

Publicat: 03 10. 2024, 16:30
Actualizat: 03 10. 2024, 16:33

This browser does not support the video element.

Serviciul secret american CIA a lansat o campanie de recrutare de informatori în China, Iran și Coreea de Nord.

Principala agenție americană de spionaj a lansat în premieră instrucțiuni în mandarină, farsi și coreeană profilurile sale de pe platformele de socializare.

CIA a transmis anunțul inclusiv pe Darkweb. Agenția Centrală de Informații din SUA a solicitat inclusiv nume, locație și date de contact. Au fost postate instrucțiuni cu privire la modul în care agenția poate fi contactată în siguranță prin rețele private virtuale criptate, de încredere.

Acest efort vine în urma unei campanii de recrutare pe rețelele sociale a rușilor după invazia Ucrainei din 2022, pe care CIA o consideră a fi un succes.

FOTO: Pixabay

Citește și:

Disidentul rus Mihail Hodorkovski CRITICĂ legăturile lui Mircea Geoană cu Rusia: Alegătorii români ar trebui să țină cont când vor vota, luna viitoare

Un delfin alb a fost găsit mort în largul coastei norvegiene. „Hvaldimir” era suspectat că ar fi fost un spion al rușilor

Rusia a mai descoperit un „agent străin”. Galina Timchenko – CEO Meduza, trecută pe „LISTA NEAGRĂ” a lui Putin. „Adevărații criminali stau la Kremlin”