Cinci morți în urma naufragiului din strâmtoarea Kerci

Publicat: 15 02. 2012, 11:42
Actualizat: 15 02. 2012, 23:03
Cinci dintre cei 11 membri ai echipajului navei naufragiate joi dimineața în strâmtoarea Kerci, în nordul Mării Negre, au decedat, în timp ce unul dintre marinari a fost salvat, relatează site-ul Novinite.com.


Cinci dintre cei 11 membri ai echipajului navei naufragiate joi dimineața în strâmtoarea Kerci, în nordul Mării Negre, au decedat, în timp ce unul dintre marinari a fost salvat, relatează site-ul Novinite.com. Cinci marinari au fost declarați morți, dar pentru moment nu există informații privind identitatea lor. Anterior, se anunțase decesul a șapte marinari.

Unul dintre marinarii bulgari, Nikolai Dimitrov, a fost salvat după ce nava Vanessa s-a scufundat joi dimineață în apropiere de strâmtoarea Kerci, au confirmat oficiali din cadrul Administrației maritime. Soarta celorlalți șase, dintre care unul este de naționalitate ucraineană, rămâne în continuare necunoscută.

Naufragiul a fost semnalat la scurt timp după ora 02.00, iar în prezent un remorcher ucrainean și un elicopter caută supraviețuitori.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro