Cine a omorât-o pe Elodia. Vasile Viorel, șeful Poliției Capitalei: „Toate probele arată că singurul suspect este Cristian Cioacă”

Publicat: 18 12. 2012, 12:51
Actualizat: 12 08. 2014, 22:41

Vasile Viorel, șeful Poliției Capitalei, susține că, din punctul de vedere al Poliției, lucrurile sunt clare: ancheta s-a încheiat iar singurul suspect al acestui caz este Cristian Cioacă.

„Se știe autorul crimei a cărei victimă a fost Elodia. Avem mult mai multe probe decât în alte cazuri în care s-au pronunțat condamnări. Din punctul meu de vedere, ancheta este finalizată. Toate probele administrate de către Poliție și Parchet arată că suspectul principal, și singur este soțul dispărutei, adică Cristian Cioacă”, a declarat pentru Antena3 Vasile Viore. Mama Elodiei nu a comentat foarte mult pe seama declarației șefului poliției, dar și-a exprimat convingerea că fiica sa nu mai este în viață. „Aș vrea să fie descoperit criminalul. (…) Sper să o putem găsi”, a spus Emilia Ghinescu pentru postul citat. „Nu cred că mai este în viață pentru că, sub nici o formă, nu ar fi lăsat copilașul. După probele care s-au găsit și după comportmanetul celui care a ucis-o, adică soțul ei, asta credem”.