Cine este ucigașul tinerei din Bacău găsită moartă într-o mașină. Cei doi urmau să divorțeze

Publicat: 23 01. 2020, 10:30

ISU Bacău a anunțat că se ia în considerarea golirea apei din canalul Bistrița pentru a crește șansele de găsire a bărbatului.

Potrivit informațiilor din anchetă, citate de adevărul.ro, principalul suspect în cazul uciderii tinerei de 32 din Bacău este soțul ei, cu care aceasta avea și un copil.

Principalul suspect de numește Cătălin Dobre, în vârstă de 50 de ani,  care este fostul patron al unui local numit Buddha Bar, care funcționează în incinta mall-ului din Bacău.

Se pare că marți, pe 21 ianuarie, Cătălin Dobre și Adriana Andone au discutat despre semnarea actelor de divorț, la notar. Ulterior, cei doi ar fi plecat împreună cu mașina bărbatului, însă pe drum s-ar fi certat, potrivit surselor adevărul.ro.

Într-un acces de nervi probabil, Cătălin și-ar fi ucis în bătaie soția, lăsându-i trupul neînsuflețit pe bancheta din spate a mașinii, într-o zonă mărginașă a Bacăului numită de localnici „canalul de fugă”.

Cătălin și-a recunoscut fapta într-un bilet și a anunțat că se va sinucide iar ulterior a sunat la 112 să își anunțe fapta.

Anchetatorii au descoperit urmele bărbatului în apropierea canalului Bistrița și au solicitat ajutorul scafandrilor pentru găsirea trupului.

Cătălin Dobre și Adriana Andone aveau împreună o fetiță de un an și jumătate iar rudele femeii spun despre presupusul ucigaș al acesteia că avea patima jocurilor de noroc iar pe vreama când se afla în Italia afusese și probleme cu legea, fiind închis pentru evaziune fiscală. 

Sursă FOTO: adevărul.ro