Ciocolată și vin roșu: Dieta la care a apelat Adele ca să piardă zeci de kilograme
Pierderea în greutate a lui Adele a atras atenția fanilor din întreaga lume, după ce au apărut fotografii cu artista pe o plajă din Anguilla, Caraibe.
Potrivit presei britanice, Adele a adoptat dieta Sirtfood, cunoscută pentru că provoacă o scădere a poftei de mâncare. Dieta include un plan de alimentație care include consumul de vin roșu și ciocolată neagră în cantități mici. Se estimează datorită dietei, cântăreața a slăbit între 45 – 68 de kilograme.
Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreață și compozitoare. Ea a debutat la 19 ani și s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată și de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics’ Choice la BRIT Awards, iar, în 2012, a câștigat șase premii Grammy. Înzestrată cu o voce excepțională, artista nu s-a ferit să exprime deziluziile sale în dragoste în melodii precum „Someone Like You” și „Rolling in the Deep”. Cel de-al treilea album al cântăreței, intitulat „25”, a fost lansat pe 20 noiembrie 2015, doborând toate recordurile, atât pe piața din Marea Britanie, cât și în SUA. Artista are, în total, 15 premii Grammy, dar și un Oscar, primit în 2013, pentru piesa „Skyfall” de pe coloana sonoră a peliculei omonime.