Circulația la metrou, blocată pe un fir la stația Pipera

Publicat: 01 10. 2013, 10:44
Actualizat: 31 07. 2014, 14:50

Circulația la metrou este blocată la stația Pipera, pe linia doi, din cauza unor defecțiuni tehnice, traficul fiind îngreunat întrucât se desfășoară pe celălalt fir, alternativ, în ambele sensuri, au declarat marți, pentru MEDIAFAX, reprezentanții Metrorex.

Potrivit surselor citate, traficul este blocat pe linia 2, iar între stațiile Pipera și Aviatorilor se circulă pe firul 1, alternativ.

În urma blocării circulației pe un fir s-a dublat timpul de așteptare în stația Pipera, călătorii fiind nevoiți să aștepte în stație aproximativ șase minute, au precizat reprezentanții Metrorex.

Traficul a fost blocat din cauza unei defecțiuni tehnice, fiind posibil să se fi infiltrat apă, în urma ploi torențiale.

Reprezentanții Metrorex au estimat că circulația la stația Pipera, pe linia 2, ar putea fi reluată în aproximativ 30 de minute.

Călătorii sunt anunțați în stațiile de metrou că circulația este blocată pe un fir la Pipera, din cauza unui deranjament tehnic.

Capitala și județele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Brăila, Tulcea și Constanța sunt de luni, ora 21.00 până miercuri, la ora 02.00, sub cod portocaliu de ploi, fiind prognozate precipitații de până la 80 de litri pe metru pătrat.