Circulație blocată pe A3, pe sensul Ploiești – București, după ce un camion a luat foc în mers

Publicat: 27 03. 2013, 22:10
Actualizat: 04 07. 2013, 06:27

Circulația rutieră pe autostrada A 3 București  – Ploiești este blocată, miercuri seară, pe sensul de mers Ploiești – București, după ce un camion folosit pentru acțiuni de deszăpezire a luat foc în mers și, potrivit primelor informații, arde în totalitate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform datelor furnizate de către reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, pompierii peahoveni au fost solicitați să intervină, miercuri seară, pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe autostrada A 3, la un camion folosit să împrăștie material antidrapant.

Potrivit primelor informații, la ora transmiterii acestei știri, camionul arde în totalitate, două echipaje de pompieri intervenind la fața locului.

Camionul care a luat foc este un autovehicul cu lamă folosit pentru răspândirea materialului antiderapant și aparține unei firme private din Prahova, care are contract pentru deszăpezire, afirmă surse din cadrul CADNR.

În momentul izbucnirii incendiului, camionul acționa pentru deszăpezire, iar șoferul a reușit să coboare din vehicul fără a fi rănit.

La ora transmiterii știrii, sensul de mers Ploiești – București este complet blocat.