Circulație dificilă pe drumul național 1 A Ploiești – Brașov, după ce un camion cu lemne a derapat

Publicat: 20 03. 2013, 10:53
Actualizat: 03 07. 2013, 17:35
Circulația rutieră pe drumul național 1 A Ploiești - Brașov se desfășoară cu dificultate, miercuri dimineață, la granița dintre județele Prahova și Brașov, una dintre cele două benzi ale drumului fiind blocată după ce un camion încărcat cu lemne a derapat și a rămas pe carosabil.

Circulația rutieră pe drumul național 1 A Ploiești – Brașov se desfășoară cu dificultate, miercuri dimineață, la granița dintre județele Prahova și Brașov, una dintre cele două benzi ale drumului fiind blocată după ce un camion încărcat cu lemne a derapat și a rămas pe carosabil.

Potrivit datelor furnizate de Poliția Prahova, traficul rutier este îngreunat, miercuri dimineață, începând cu orele 8:10, pe drumul național 1 A Ploiești – Brașov, aproape de granița dintre județele Prahova și Brașov, după ce un camion încărcat cu material lemnos a derapat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, una dintre cele două benzi ale drumului este blocată pe tronsonul cuprins între limita de județ și localitatea prahoveană Cheia.

Circulația rutieră se desfășoară alternativ pe cealaltă bandă a drumului, rămasă liberă.

În urma acestui accident nimeni nu a fost rănit.

DN 1 A face legătura între Ploiești și Brașov pe ruta Vălenii de Munte – Cheia – Săcele și în timpul săptămânii pe timp de zi și în perioada week-end-urilor este circulat în special de autovehicule de mare tonaj, al căror acces nu este permis pe DN 1 fără autorizație specială.