Circulație feroviată blocată în Mehedinți din cauza unei camionete care a derapat pe calea ferată – VIDEO

Publicat: 15 02. 2012, 11:44
Actualizat: 05 06. 2012, 01:01
Circulația feroviară a fost întreruptă, în noaptea de marți spre miercuri, timp de aproape patru ore, între Timișoara și București, după ce în județul Mehedinți locomotiva unui tren rapid internațional a lovit o camionetă care se blocase pe șinele de cale ferată.

Circulația feroviară a fost întreruptă, în noaptea de marți spre miercuri, timp de aproape patru ore, între Timișoara și București, după ce în județul Mehedinți locomotiva unui tren rapid internațional a lovit o camionetă care se blocase pe șinele de cale ferată. În urma incidentului au fost afectate patru trenuri: Rapid Internațional 361 București-Belgrad, Rapid 695 București – Timișoara, Accelerat 1691 București-Timișoara și trenul Personal 9192 Timișoara – Craiova, fiecare având întârzieri între o oră și patru ore.

"În jurul orei 03.00, trenul rapid internațional 361, care circula dinspre București către Belgrad, a lovit frontal o camionetă care se afla deja pe șine în momentul în care trenul a ajuns. Se pare ca soferul polonez a adormit la volan și a pierdut controlul volanului într-o curbă, după care a ajuns cu mașina la 45 de metri de drumul european 70, oprindu-se pe sinele de cale ferată. Trenul nu a putut evita camioneta pentru că era pusă chiar pe șine și a lovit-o, fără să fie înregistrate victime pentru că șoferul plecase la drumul european să ceară ajutor trecătorilor?, a precizat comisarul-șef Dincă.

Circulația feroviară a fost reluată în jurul orei 6.45, după ce mașina a fost scoasă de pe șine de un utilaj al Drumurilor naționale. În urma incidentului nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro