Circulație îngreunată pe DN1, la Otopeni. Traficul a fost oprit pentru preluarea unui pieton grav rănit cu un elicopter SMURD

Publicat: 16 08. 2014, 12:09
Actualizat: 31 01. 2019, 22:13

Pe DN1, pe sensul de mers către Ploiești se circulă pe o bandă, iar în sens invers pe două, se arată în comunicatul Infotrafic.

Întrucât pentru preluarea victimei a fost solicitat un elicopter SMURD, în momentul în care acesta va ateriza traficul rutier va fi oprit.

UPDATE: Pietonul rănit din Otopeni a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la Spitalul Floreasca, fiind în comă, iar traficul pe DN1 a fost reluat, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanții SMURD București și cei ai Centrului Infotrafic.

Femeia, care are în jur de 50 de ani, a fost lovită de un autoturism, pe mijlocul străzii, în timp ce traversa neregulamentar DN1, în Otopeni.

Ea a fost preluată de un elicopter SMURD și transportată la Spitalul de Urgență Floreasca. Pacienta este în comă, intubată și ventilată mecanic și prezintă traumatism cranio-cerbral grav, traumatism toracic și de bazin.