CISTERNĂ cu motorină RĂSTURNATĂ pe DN 1. Zona e izolată, existând scurgeri de combustibil

Publicat: 18 09. 2012, 17:50
Actualizat: 04 02. 2019, 16:25

O cisternă încărcată cu 20 de tone de motorină s-a răsturnat, marți după-amiază, pe DN1, la Valea Bogății, în județul Brașov, reprezentanții Poliției afirmând că au existat scurgeri de combustibil pe carosabil, care au fost oprite, zona fiind însă izolată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar-șef Liviu Naghi, accidentul s-a petrecut în jurul orei 16.30, la kilometrul 39 pe Valea Bogății, după ce șoferul cisternei, din București, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, iar într-o curbă mașina s-a răsturnat.

În urma accidentului nu există victime.

Conform sursei citate, cisterna este încărcată cu 20 de tone de motorină, iar în urma accidentului au existat scurgeri de combustibil pe carosabil, motorina scurgându-se, în cantități mici, pe la garniturile cisternei.

„Aproximativ cinci litri de motorină s-au scurs din cisternă, dar nu mai există pericol de scurgere. Se circulă pe un singur fir, alternativ, iar în circa o oră va sosi o mașină care să ridice cisterna”, a spus reprezentantul Poliției Brașov.

La locul accidentului au ajuns un echipaj cu apă și spumă de la ISU Brașov, pentru izolarea zonei și pentru a preîntâmpina producerea unei explozii. De asemenea, la fața locului au ajuns și reprezentanți ai Poliției și ai Gărzii de Mediu.