Colegii angajatei DGASPC, rănită de un copac tăiat de angajații Primăriei, au donat sânge pentru a-i salva viața

Publicat: 04 10. 2024, 09:55

This browser does not support the video element.

Mobilizare impresionantă pentru femeia din Suceava rănită de un copac, tăiat de angajații primăriei. Colegii ei au stat la rând ca să doneze sânge.

Angajata DGASPC, rănită în curtea instituției de un copac care s-a prăbușit peste ea, a fost operată la Spitalul Județean Suceava. Mai bine de 5h au stat medicii în operație ca să îi poată salva piciorul zdrobit.

Colegii femei de 47 de ani, rănită ieri în curtea instituției, s-au mobilizat și au venit în această dimineață la centrul de transfuzii pentru a dona sânge. Femeia de 47 de ani a fost operată de urgență. Are răni grave la nivelul picioarelor și are nevoie de sânge.

A fost de ajuns un apel pe rețelele de socializare, un apel făcut de soțul acestea pentru ca oamenii să vină și să doneze sânge.

„Prieteni și cunoștințe de-a mele mi-au scris că astăzi o să vină să doneze sânge pentru persoana asta. Am vorbit cu cineva cu care chiar am mers la spital în momentul critic și s-a speriat de ce a văzut la piciorul. E destul de dureros și dacă putem să facem bine, trebuie să-l facem.” a declarat un coleg de-ai femeii.

Zona în care se făceau lucrări nu era împrejmuită, iar femeia vorbea la telefon și nu era atentă când angajații primăriei au tăiat copacul. Inspectoratul Teritorial de Muncă, dar și Poliția au deschis anchete.