Constanța: Polițistul care s-a împușcat în cap a murit la spital

Publicat: 15 06. 2015, 09:24

Tânărul, în vârstă de 24 de ani, subofițer la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Constanța, a fost găsit împușcat în cap, duminică după-amiază, într-un apartament pe care îl închirise împreună cu un coleg, pe Bulevardul 1 Mai din municipiul Constanța.

El a fost transportat în stare foarte gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța și a fost internat în secția de terapie intensivă, unde a murit duminică noapte.

Polițiștii de la IPJ Constanța și procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat, primele informații arătând că tânărul ar fi încercat să se sinucidă, folosind arma din dotare.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, tânărul de 24 de ani a absolvit în 2014, iar de atunci a fost angajat la BCCO Constanța.

Procurorii spun că, duminică după-amiază, el a luat pistolul din dotare și s-a împușcat în cap, zgomotul fiind auzit de colegul său de apartament, care lucrează tot la BCCO Constanța.

Acesta a sunat la 112, iar acolo s-a deplasat un echipaj SMURD, care i-a acordat primele îngrjiri rănitului, după care l-a transportat la spital.