Constănțean arestat după ce a lovit intenționat cu mașina un tânăr ajuns apoi în comă la spital

Publicat: 12 07. 2013, 11:54
Actualizat: 07 06. 2018, 06:33

Emil Petru, de 19 ani, din Constanța, a fost dus, joi, la Tribunalul Constanța, fiind acuzat de tentativă la omor, instanța emițând pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Decizia magistraților nu este definitivă, putând fi atacată la Curtea de Apel Constanța.

În urmă cu o săptămână, tânărul de 19 ani din Constanța, care conducea un autoturism Renault, a lovit cu oglinda retrovizoare a mașinii un tânăr de 20 de ani, din Ploiești, care se afla cu un grup de prieteni în fața localului, fără să îl rănească. Incidentul a avut loc în zona unui bar din centrul stațiunii Mamaia. Supărat, tânărul din Ploiești l-a înjurat pe șofer, iar apoi a lovit cu pumnii mașina acestuia. Șoferul a coborât din autoturism, iar între ei a izbucnit un sacndal. La un moment dat, constănțeanul s-a urcat în mașină și a pornit, lovindu-l în plin pe tânărul de 20 de ani.

Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Constanța. Tânărul, care este în comă, a fost internat la terapie intensivă, medicii fiind rezervați asupra șanselor de supravițuire. Ulterior, el a fost transferat la un spital din București.