Copil de șapte ani, găsit mort într-o casă cuprinsă de un incendiu

Publicat: 06 02. 2014, 14:19

Un copil în vârstă de șapte ani a fost găsit mort, joi, într-o casă cuprinsă de flăcări, din satul Țigmandru, județul Mureș, tavanul construcției prăbușindu-se, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Mureș, Mihai Gagyi, a declarat că un incendiu a izbucnit, joi, în jurul orei 10.30, la o casă din satul Țigmandru, aparținând de comuna mureșeană Nadeș.

Pentru stingerea flăcărilor au intervenit mai multe echipaje de pompieri și SMURD.

„Incendiul s-a produs la acoperișul casei, iar ca urmare a acestuia s-a prăbușit tavanul, iar un copil în vârstă de șapte ani a fost găsit decedat în casă. La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul din Sighișoara cu două autospeciale cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și cei de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din Bălăușeri, cu încă o astfel de autospecială. Intervenția a durat aproape două ore. A durat până am scos molozul și am găsit copilul, decedat”, a spus Gagyi.

El nu a putut oferi detalii legate de locul unde se aflau părinții copilului în momentul producerii incendiului, iar cauza probabilă a focului urmează să fie stabilită.