CORONAVIRUS în ROMÂNIA. Pregătiri la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța pentru pacienții suspecți de coronavirus – FOTO

Publicat: 18 03. 2020, 11:36
Actualizat: 18 03. 2020, 11:37
Pregătiri intense la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța / Sursă FOTO: cugetliber.ro

La Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa au loc pregătiri intense pentru prrimirea pacienților suspecți / infectați cu noul coronavirus CoVID-19.

Intrarea în curtea unităţii sanitare a fost complet reamenajată iar aleile şi zonele unde au fost demolate, anul trecut, clădirile vechi, au fost asfaltate, relatează cugetliber.ro.

De asemenea, accesul este complet restricţionat iar la faţa locului se află şi primarul Decebal Făgădău, care supraveghează lucrările.

Potrivit acestuia, se reconfigurează întreaga curte a spitalului de Boli Infecţioase Constanţa și vor fi stabilite culoare pentru accesul pacienţilor şi al ambulanțelor.

Mai multe imagini aici.

La momentul transmiterii acestei știri, numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus COVID-19 în România a ajuns la 246 (din care 19 persoane au fost declarate vindecate) în timp ce 3.441 de persoane se află în carantină instituționalizată iar alte 23.679 sunt în izolare la domiciliu, sub monitorizare medicală.