Prima pagină » Știri » CTP, despre șefa DSP Timiș: E vorba de șefia ei. „Lasă-mă să spun eu!”, că dacă nu spun eu, nu mai sunt șefă… Ăsta era semnul șefiei

CTP, despre șefa DSP Timiș: E vorba de șefia ei. „Lasă-mă să spun eu!”, că dacă nu spun eu, nu mai sunt șefă… Ăsta era semnul șefiei

CTP, despre șefa DSP Timiș: E vorba de șefia ei. „Lasă-mă să spun eu!”, că dacă nu spun eu, nu mai sunt șefă... Ăsta era semnul șefiei
CTP, despre Alexandru Cumpănașu: „Omul acesta nu este nebun. Știe clar ce face...”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat despre modul în care a ținut conferința de presă Cornelia Malac, șefa Direcției de Sănătate Publică Timiș, referitoare la primul caz de coronavirus confirmat în județul menționat, faptul că aceasta a insistat să prezinte cazul întrucât acesta era „semnul șefiei”. 

Cristian Tudor Popescu consideră că insistențele șefei DSP Timiș, Cornelia Malac, de a prezenta cazul primului pacient confirmat cu noul coronavirus în județul menționat, deși avea dificultăți evidente în a oferi informații, reprezintă „semnul șefiei” – „E vorba de șefia ei. «Lasă-mă să spun eu!», că dacă nu spun eu, nu mai sunt șefă… Ăsta era semnul șefiei”, relatează digi24.ro.

„Ați tăiat mai repede… Spune la final: «Lasă-mă să spun eu!». Pentru că, probabil purtătoarea de cuvânt, sau altcineva din staff-ul direcției de acolo, a spus probabil «Pot eu să zic», să te scot din acest rahat în care te bagi singură, te îndeși de un sfert de oră. La care asta spune «Nu, Lasă-mă să spun eu!».

Parcă suntem la școală, sau la grădiniță la sfârșit de an, când repetă copilul poezia și se încurcă. Și profesoara de lângă el… «Hai să spun eu… acolo…». El… «Nu, lasă-mă să spun eu!».

De ce zice asta distinsa? Păi zice, pentru că e vorba de șefia ei. «Lasă-mă să spun eu!», că dacă nu spun eu, nu mai sunt șefă… Ăsta era semnul șefiei. Că vorbește ea și arată ea cum se acționează… Dacă nu mai vorbesc eu și vorbește purtătoarea de cuvânt, în situația asta eu nu mai sunt șefă…

În țărișoara noastră, funcția creează nu numai organul, cum se spune, funcția creează și omul. Nu omul umple o funcție. Nu! Funcția este cea care umple omul, el fiind destul de goluț pe dinăuntru de altfel.

Asta era cel mai interesant din tot acest delir. Eu pot să admit asta… Poate să aibă un blocaj. Eu am avut așa ceva pe ecran, în emisiune. Am avut de mai multe ori, dar atunci a fost foarte grav. Am avut și în studioul ăsta. Nu mai eram în stare să scot un cuvânt și asta a durat vreo 5 minute. Deci pot să înțeleg un astfel de blocaj. Dar când spui «Lasă-mă să spun eu!»… când, în loc să ieși din situație cât se poate de civilizat și onorabil… Asta este obsesia funcției în țara asta.

Funcția face omul. Ai avut funcție, ești om. «Cine e cutare?», «E fost ministru». «E… dacă e fost ministru…». Și odraslele lui, nepoții lui sunt toți cu sânge albastru. Nu are importanță că respectivul a fost un șpăgar, a fost un dobitoc, un incompetent, un hoț care a făcut numai rău acestei țări. «Nu, domne, a fost ministru…». Dacă a fost ministru, toate astea se șterg… Vedeți respect, cutare, cutare.

Asta am văzut și pe la diverși, față de foști generali de securitate. «Acesta e scrisul domnului general…». Securitatea ce a fost? Organul de represiune împotriva românilor, cu asta s-a ocupat. «Da, domne, dar a fost domnul general».

Funcționează chestia asta”, a declarat Cristian Tudor Popescu, potrivit sursei citate.

Autor

Citește și