Cum arată drumul dintre stația de metrou Preciziei și clădirile de birouri din zonă. Primăria Capitalei aruncă sute de mii pe iepurași, dar nu dă doi bani pe amenajarea trotuarelor. Galerie FOTO

Publicat: 22 08. 2017, 23:49

Din cauza lipsei de locuri de parcare în zonă, fiecare șofer își „amenajează” un loc de parcare cum consideră mai bine, distrugând însă spațiul verde. În zonă Primăria Capitalei nu a amenajat niciun loc de parcare, cu toate că stația este la capăt de linie.

În tot acest timp, Primăria Capitalei a investit în decorațiuni de Paște iar primăriile de sector în continuare investesc bani grei în panseluțe, în timp ce călătorii trebuie să meargă prin noroi și mizerie din cauza nepăsării din primării.

În proiectul de birouri West Gate lucrează peste 7.500 de angajați ai unor companii precum Grupul Renault și Automobile Dacia, Ericsson, Siemens, Accenture, Societe Generale, angajați care au salarii peste media națională și care implicit plătesc taxe și impozite pe măsură. Mai mult, și Primăria Capitalei anunța un plan de susținere a transportului în comun, însă această susținere, în realitate, înseamnă trotuare neamenajate pline de obstacole pe care nu se poate circula civilizat.

GALERIE FOTO PE ZIARUL FINANCIAR