Curse anulate la Timișoara, din cauza vremii

Publicat: 15 02. 2012, 11:44
Actualizat: 29 04. 2012, 19:40
Cursa Tarom Timișoara - București, de la ora 06.30, a fost anulată, miercuri, din cauza ceții de pe Aeroportul Internațional Timișoara, iar cursa de la ora 22.30 București-Timișoara a fost și ea anulată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cursa Tarom Timișoara – București, de la ora 06.30, a fost anulată, miercuri, din cauza ceții de pe Aeroportul Internațional Timișoara, iar cursa de la ora 22.30 București-Timișoara a fost și ea anulată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul general adjunct al Aeroportului Internațional Timișoara, Leontin De-Maio, a declarat, miercuri, că pasagerii aeronavei care trebuia să plece de la Timișoara la ora 06.30 au fost anunțați din timp și vor pleca spre București cu cursa Tarom de la ora 11.00.

De-Maio a precizat că și cursele Carpatair de marți și miercuri Suceava-Timișoara au fost anulate, de această dată din cauza condițiilor meteo de la Suceava, însă miercuri pasagerii de acolo au fost redirecționați spre Iași și au sosit la Timișoara cu această cursă. Potrivit sursei citate, la Timișoara este ceață, însă Aeroportul Internațional "Traian Vuia" este operațional.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro