Demisie în bloc la conducerea organizației municipale a PNL Vaslui

Publicat: 15 02. 2012, 11:58
Actualizat: 19 04. 2012, 00:37
Întreaga conducere a Organizației Municipale Vaslui a PNL și-a dat, joi, demisia din funcție, liberalii reclamând "modul dicatorial" de conducere al președintelui organizației județene a partidului, Dan Marian.

 

Întreaga conducere a Organizației Municipale Vaslui a PNL și-a dat, astăzi, demisia din funcție, liberalii reclamând "modul dicatorial" de conducere al președintelui organizației județene a partidului, Dan Marian.

Demisia celor 15 membri ai Biroului Politic Municipal al PNL Vaslui vine la doar câteva zile de la demisia altor cinci membri importanți ai Organizației Județene PNL Vaslui, dintre care doi vicepreședinți, în semn de nemulțumire față de "modul dictatorial" în care este condus partidul la nivelul județului de către președintele Dan Marian.

"Ne-am solidarizat cu oamenii adevărați, cei cu care am format o echipă în ultimii ani. Tensiunile în partid era de foarte multă vreme, cam de un an și jumătate de când hușeanul Dan Marian și-a anunțat candidatura la Primăria Vaslui. Sondajele făcute în rândul populației au fost interpretate în favoarea actualului președinte pentru că așa trebuia. Nu am dorit și nu-mi doresc să fiu o piedică în calea celor care doresc să se afirme și de aceea am considerat că trebuie să ne dăm demisia din funcții", a declarat Gelu Veziteu, președintele demisionar al organizației municipale Vaslui a PNL.