Descoperire macabră în Huedin. O femeie și-a găsit soțul și soacra fără suflare. Locuințe diferite, aceeași metodă

Publicat: 16 01. 2013, 13:58
Actualizat: 16 01. 2013, 14:29

UPDATE Cele două persoane, mamă și fiu, care au fost găsite spânzurate, duminică, în municipiul Huedin, județul Cluj, nu au lăsat niciun bilet prin care să explice de ce și-au luat viața, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarul municipiului Huedin, Mircea Moroșanu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că este vorba despre o femeie de 75 de ani, Kovacs Elisabeta, și de fiul ei, Kovacs Zoltan, în vârstă de 43 de ani.

„Oamenii au fost astăzi (duminică – n.r.) la biserică, nu a fost nicio problemă. După masă, bătrâna s-a dus să dea de mâncare la animale, iar nevasta fiului s-a dus într-o casă din apropiere. Când a venit înapoi, s-a dus în șură să vadă ce face soacra și a găsit-o spânzurată. S-a dus în casă, să-i spună soțului, și l-a găsit și pe el spânzurat. Șura în care a fost găsită bătrâna se află pe aceeași stradă cu casa unde a fost descoperit bărbatul. Kovacs Zoltan nu avea copii”, a precizat Mircea Moroșanu.

Polițiștii spun că nu există suspiciuni în acest caz și continuă ancheta pentru a stabili cauzele sinuciderii.


Două persoane, mamă și fiu, au fost găsite spânzurate, duminică, în locuințele lor din municipiul Huedin, județul Cluj, Poliția declanșând o anchetă în acest caz.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Cluj, Anca Bolba, a declarat corespondentului MEDIAFAX că două persoane, mamă și fiu, de 70, respectiv 45 de ani, au fost găsite spânzurate, fiecare în locuința proprie.

Ea a precizat că trupurile celor două persoane au fost descoperite de către soția bărbatului.

Poliția a declanșat o anchetă în acest caz.