DESTINAȚIA de vis din țara noastră, pe care puțini români o cunosc. Preotul Vasile Ioana: „Veniți în acest colț de rai”

Publicat: 25 07. 2024, 14:23
Actualizat: 25 07. 2024, 14:30

Sezonul vacanțelor este în toi, iar oamenii caută destinații cât mai liniștite, cu aer curat și peisaje naturale, aproape neatinse. Un astfel de loc să găsește chiar în județul Bistrița-Năsăud și este recomandat de preotul Vasile Ioana. 

Cei care își doresc să se relaxeze într-un peisaj de vis, departe de poluarea urbană și unde peisajele naturale încântă simțurile și îndeamnă la odihnă, pot merge într-un mic sat de munte, din județul Bistrița Năsăud.

Părintele Vasile Ioana îndeamnă oamenii să descopere locurile minunate pe care le oferă zona montană a României, în detrimentul vacanțelor exotice în Turcia sau Grecia.

Este vorba de satul Colibița, un sat din Bistrița – Năsăud, în inima Transilvaniei. Cei care vizitează vor avea parte nu numai de peisaje de o frumusețe uimitoare, ci și de o experiență deosebită datorită aerului proaspăt și a atmosferei idilice, ce l-a făcut pe Părintele Vasile Ioana revină în acest loc, despre care spune că este un adevărat colț de Rai.

Pe Facebook, părintele a împărtășit cu toți imagini uimitoare din Colibița și a vorbit și despre ospitalitatea și căldura oamenilor.

”Dragii mei! Am revenit cu multă bucurie în Colibița unde deja avem prieteni! Oamenii muntelui au ceva aparte! Îți oferă ce au ei mai bun – ospitalitatea! Ne-am simțit extraordinar! Veniti in acest colț de rai-Colibița! Nu veți regreta!”, a spus părintele.

CITEȘTE ȘI:

Veste proastă pentru românii care merg în vacanță în GRECIA și caută ulei de măsline. PREȚURILE au explodat

Vacanțe în Europa, Africa și America de Sud: Ce VACCINURI sunt necesare, în funcție de destinație

Ce a pățit un turist român care a plătit 2.000 de euro pentru o vacanță la „all-inclusive” în Turcia: „Sunt ca niște CIUPERCI”