Doi copii de 12 ani din Gorj, dispăruți împreună de acasă sunt căutați de polițiști

Publicat: 12 05. 2019, 18:55

Poliția Gorj a fost sesizată, duminică, de familiile a doi copii de 12 ani, că băieții au plecat de 24 de ore de acasă și nu au mai venit.

Este vorba de Alexandru Irinel Pană, de 12 ani, din comuna Runcu, și Marius Tiberiu Zaharia, de aceeași vârstă, din aceeași localitate.

Potrivit polițiștilor Alexandru Irinel Pană are 1,50 metri înălțime, greutate aproximativ 60 Kg, păr blond, ochi albaștri, prezintă o aluniță la nivelul buzei superioare. La data plecării era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni negri cu o dungă roșie, tricou albastru, iar în picioare purta pantofi tip sport de culoare neagră.

Marius Tiberiu Zaharia are 1,45 metri înălțime, greutate aproximativ 45 Kg, păr șaten tuns scurt, ochi căprui. Minorul era îmbrăcat cu pantaloni tip camuflaj în nuanțe de albastru, tricou albastru închis, iar în picioare purta o pereche de pantofi tip sport de culoare neagră.

Polițiștii îi roagă pe cei care pot oferi detalii care să ducă la identificarea celor doi băieți să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.