Doi muncitori din SUA au căzut în cuva cu ciocolată a unei fabrici renumite de dulciuri. Unul dintre ei a fost transportat la spital cu elicopterul

Publicat: 13 02. 2023, 11:33
Actualizat: 13 02. 2023, 11:34
Sursă Foto - KanalD

Autoritățile americane de reglementare a siguranței la locul de muncă au amendat o fabrică din Pennsylvania după ce doi muncitori au căzut într-o cuvă de ciocolată. Zeci de oameni au sărit în ajutorul celor doi.

Fabrica Mars Wrigley din orașul Elizabethtown a fost amendată cu peste 14.500 de dolari de către Administrația pentru Securitate și Sănătate în Muncă.

Muncitorii erau contractori care nu lucrau cu normă întreagă pentru fabrică.

Incidentul a avut loc în iunie 2022, iar pentru a-i scoate afară a trebuit să se facă o gaură în partea de jos a rezervorului parțial plin.

Zeci de salvatori au intervenit, iar un muncitor a fost transportat la spital cu elicopterul.

Raportul autorității de reglementare a catalogat incidentul drept „grav”.

Acesta spune că muncitorii au fost angajați pentru a curăța rezervoare și nu au primit o pregătire adecvată în materie de siguranță.

Muncitorii au căzut într-un rezervor folosit pentru a amesteca ingredientele

De asemenea, raportul mai notează că muncitorii au căzut într-un rezervor de dozare, un rezervor folosit pentru a amesteca ingredientele pentru ciocolata Dove, un brand vândut în SUA, potrivit BBC.

În Marea Britanie și în alte țări, Dove este vândută sub denumirea Galaxy.

Un reprezentant al Mars Wrigley a salutat rezultatul investigației Osha.

„Siguranța asociaților noștri și a contractorilor externi este o prioritate de top pentru afacerea noastră”, a declarat purtătorul de cuvânt.

„Ca întotdeauna, apreciem abordarea colaborativă a Osha de a lucra cu noi pentru a efectua revizuirea ulterioară”, a mai spus acesta.

Pe lângă Dove, compania produce mai multe dulciuri populare, precum M&Ms, Snickers și Twix.