Doi soți au fost găsiți morți, bărbatul în fântână, iar femeia pe un pat din locuință

Publicat: 05 09. 2014, 13:20
Actualizat: 31 01. 2019, 23:57

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, comisar șef Florina Crucianu, polițiștii au intrat în alertă după primirea unei sesizări potrivit căreia cei doi soți, femeia de 66 de ani și bărbatul de 71 de ani, sau dispărut de la locuința lor din localitatea Tislău.

Ajunși la fața locului, joi seară, polițiștii au găsit cadavrul bătrânului în fântână și pe cel al femeii în pat, într-una din camerele locuinței.

„Aseară (n.r. – joi seară), în jurul orei 20.30, polițiștii secției rurale Berca au fost sesizați cu privire la faptul că doi soți de 66 și 71 de ani au dispărut la domiciliu. După primirea sesizării, la locuința celor doi s-au deplasat polițiștii de la Tisău care, după ce au intrat în curtea locuinței, au observat în fântână cadavrul bărbatului. Ulterior, într-o cameră a casei, a fost găsit cadavrul femeii”, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisar șef Florina Crucianu.

Conform sursei citate, cadavrul bărbatului a fost scos din fântână de către pompieri din cadrul ISU Buzău, corpurile celor doi soți fiind transportate la Serviciul de Medicină Legală, unde medicii legiști vor stabili cauza morții celor doi și momentul în care a survenit decesul.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, casa celor doi soți nu era răvășită, iar la o primă vedere pe corpul femeii nu ar fi fost găsite urme de violență, însă femeia prezenta însă semne de vomă.

Anchetatorii iau în calcul toate variantele în cazul morții celor doi soți: fie femeia a murit prima, iar bărbatul s-a sinucis aruncându-se în fântână, fie bărbatul și-a omorât nevasta și apoi s-a sinucis.

Cei doi soți locuiau singuri la marginea localității Haleș, comuna Tisău. Vecinii spun că uneori îi auzeau pe cei doi soți certându-se, iar bătrânul amenința că o va omorî pe femeie.

Cercetările în acest caz sunt făcute de polițiști din cadrul IPJ Buzău sub coordonarea unui procuror criminalist.