Doi tineri mascați care vorbeau limba română au furat 15.000 de euro dintr-o bancă din Italia

Publicat: 15 02. 2012, 11:44
Actualizat: 16 05. 2012, 12:34
Doi tineri cu cagule pe fețe, despre care martorii spun că vorbeau limba română, au reușit să fure 15.000 de euro dintr-o bancă din localitatea italiană Monte San Giusto (regiunea Abruzzo - centru), amenințând personalul bancar cu un cuțit de bucătărie, relatează presa locală din Italia.

Doi tineri cu cagule pe fețe, despre care martorii spun că vorbeau limba română, au reușit să fure 15.000 de euro dintr-o bancă din localitatea italiană Monte San Giusto (regiunea Abruzzo – centru), amenințând personalul bancar cu un cuțit de bucătărie, relatează presa locală din Italia.

Jaful a avut loc miercuri la ora 9.30 (10.30 ora României). Doi tineri având fețele acoperite cu ciorapi de damă de culoare închisă au pătruns în filiala "Casei de Economii Fabriano&Cupramontana" amenințând cei doi casieri cu un cuțit de bucătărie. În momentul jafului, în bancă nu se aflau clienți. Tinerii au sustras 15.000 de euro și au părăsit banca fără a răni pe nimeni.

Carabinierii sosiți la fața locului au descoperit un autoturism Fiat Uno furat în urmă cu trei zile. Este foarte probabil ca hoții să fi venit până la bancă în această mașină, plecând ulterior cu alt vehicul. Cei doi casieri susțin că tinerii aveau un accent străin și cred că este vorba de imigranți români.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro