Dorin Cioabă, însoțit la urne de zeci de persoane: Am votat pentru o țară fără discriminare

Publicat: 02 11. 2014, 15:24
Actualizat: 02 11. 2014, 18:35

Președintele Partidului Alianța Democrată a Romilor (PADR), Dorin Cioabă, a ținut, duminică, la Biserica Penticostală din cartierul Turnișor, municipiul Sibiu, slujba obișnuită de duminică, el fiind și pastor al acestei biserci, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La finalul slujbei, Dorin Cioabă a spus că el și cele 70 de persoane aflate în biserică s-au rugat „pentru ca Dumnezeu să le ajute să aleagă un președinte bun”.

De la biserică, Dorin Cioabă, însoțit de un alai de aproximativ 30 de persoane care au purtat steagul României, dar și steaguri ale etniei romilor, a mers la secția de votare de care aparține și a votat, alături de ceilalți.

„Am votat pentru un președinte bun pentru România, o țară prosperă și fără discriminare”, a declarat Dorin Cioabă, la ieșirea din secția de votare.

În județul Sibiu, numărul persoanelor cu drept de vot înscrise pe listele electorale pentru alegerile prezidențiale este de 376.750, fiind amenajate 370 de secții de votare.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Primele exit-poll-uri și ziua votului: harta interactivă. Bucureștenii au ieșit la vot în număr mai mare

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 comentate în timp real de editorialiștii Gândul. Urmărește LIVE ziua votului și află de la noi primele rezultate