Cutremurul din județul Maramureș s-a produs la adâncimea de trei kilometri și a avut intensitatea 3 în zona epicentrală.
Seismul din județul Satu Mare, cu magnitudinea de 3,5 grade pe scara Richter, s-a produs la ora 00.14.50, cu aproape 30 de secunde după cutremurul din Maramureș. Acest cutremur a avut în zona epicentrală intensitatea 4 pe scara Mercalli și s-a produs la adâncimea de un kilometru.
Duminică, la ora 14.30, a avut loc un cutremur de 3,8 grade în Ucraina, la granița cu România. Seismul s-a produs la adâncimea de 4 kilometri și a avut intensitatea 4 în zona epicentrală. Orașele din România cele mai apropiate de epicentrul seismului sunt Sighetu Marmației – județul Maramureș (27 de kilometri) și Negrești-Oaș – județul Satu Mare (31 de kilometri).
Alte patru cutremure, cu magnitudini între 3 și 3,4 grade, s-au produs duminică în Ucraina, la granița cu România, la adâncimi între 3 și 7 kilometri.
Sâmbătă, un cutremur cu magnitudinea de 3,4 grade pe scara Richter s-a produs în zona Vrancea, la adâncimea de 100 de kilometri.
Tot în zona Vrancea, dar cu epicentrul în județul Buzău, duminică, la ora 21.18, s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 3,2 grade, la adâncimea de 126 de kilometri.
De la începutul acestui an, în zona Vrancea au fost înregistrate două cutremure cu magnitudinea de 4,6 grade, în 24 ianuarie și 16 martie, ultimul având epicentrul în județul Buzău.
În 22 noiembrie 2014, în Vrancea s-a produs un cutremur de 5,7 grade, fiind cel mai mare ca magnitudine înregistrat în România în ultimii 10 ani. Seismul a fost simțit și în București și a fost urmat de mai multe replici, care nu au depășit însă 3,3 grade. Din cauza cutremurului, alimentarea cu energie electrică a fost afectată în mai multe localități din județul Galați. Serviciile de ambulanță din Vrancea au primit mai multe apeluri pentru atacuri de panică, iar funcționarea unor rețele de telefonie mobilă a fost afectată temporar.