Două persoane au murit, iar alte două au fost rănite în urma unui accident produs în Timiș

Publicat: 28 10. 2012, 13:34
Actualizat: 28 09. 2018, 00:04

Două persoane au murit, iar alte două au fost rănite în urma unui accident care a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în apropierea  municipiului Timișoara, după ce o mașină de teren a intrat pe contrasens, lovind o autoutilitară, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, Mirela Drăghicioiu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că accidentul a avut loc între localitățile Biled și Becicherecu Mic, în apropiere de Timișoara, după ce o mașină de teren, în care se aflau șoferul și un pasager, a intrat pe contrasens, unde a lovit o autoutilitară înmatriculată în Bulgaria și în care se aflau șoferul și doi pasageri.

Șoferul și unul dintre pasagerii aflați în autoutilitară au murit pe loc, iar cel de-al treilea pasager a fost transportat la spital cu răni grave. De asemenea, a fost rănit și șoferul mașinii de teren, și acesta fiind transportat la spital.

Potrivit sursei citate, pasagerul din mașina de teren, care a scăpat nevătămat, le-a povestit polițiștilor că autoutilitara circula cu faza lungă, astfel că l-a orbit pe șoferul mașinii de teren.

În urma accidentului, traficul rutier a fost înterupt timp de aproximativ două ore.