Două persoane rănite grav, după ce două mașini s-au ciocnit pe DN 1, în județul Alba

Publicat: 02 08. 2012, 10:02
Actualizat: 03 07. 2013, 17:58

Două persoane au fost rănite grav, joi dimineață, după ce două autoturisme s-au ciocnit pe DN 1, în localitatea Lancrăm, din județul Alba, circulația în zonă fiind blocată timp de peste o oră, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Alba, Luminița Prodan, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că șoferul unui autoturism înmatriculat în Spania a încercat, cel mai probabil, să facă o depășire neregulamentară, moment în care s-a ciocnit cu un alt autoturism, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma impactului, șoferii celor două autovehicule implicate în accident au fost răniți grav și au rămas blocați între fiarele contorsionate ale mașinilor, fiind nevoie de intervenția echipelor de descarcerare pentru scoaterea acestora.

Cei doi bărbați au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, alte două persoane pasagere într-unul dintre autoturisme au fost transportate la spital pentru investigații medicale deoarece acuzau dureri.

Circulația pe DN 1, în localitatea Lancrăm, pe traseul car face legătura între Alba Iulia și Sebeș, a fost blocată timp de peste o oră din cauza accidentului.