Dragnea, despre remaniere: Iohannis, circarul șef. Ce să-i ceri?

Publicat: 12 04. 2019, 09:39

This browser does not support the video element.

„O să înceapă iar un circ în care el o să fie circarul șef. O să mergem cu interimari din interiorul Guvernului. Asta este. Știți cum e – de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Ce să-i ceri? Ăsta este materialul”, a afirmat Liviu Dragnea, joi seară, la Antena 3, întrebat dacă nu acceptă Klaus Iohannis demisiile celor două.

Liderul PSD a precizat că nu au fost încă discuții legate de remaniere, însă vor fi la prima ședința a Comitetului Executiv al partidului.

„Nu, nu s-a discutat. O să discutăm la primul CEx. Eu am spus că nu vreau să meargă în campanie electorală din postura de ministru, pentru că nu e corect. Să folosești telefonul, mașina de serviciu în campanie electorală. Dacă o să apară discuție despre alticineva (remanierea altcuiva), tot ce e posibil, dar eu nu știu și nici nu am discutat cu altcineva despre asta”, a completat Dragnea.

Ministrul Fondurilor Europene Rovana Plumb deschide lista candidaților PSD la europarlamentare. Printre candidați se numără și Natalia Intotero, ministrul pentru Românii de Pretutindeni.