Dragnea, noi atacuri la adresa lui Iohannis: Cel mai mare mut pe care l-a produs politica a început să facă zarvă

Publicat: 23 05. 2019, 21:52

„Iohannis și partidele care îl susțin au avut o singură linie de comunicare: să înjure PSD și pe mine. Avem un ghid pentru militanți, unde le-am trecut colegilor ce am făcut noi cu cifre, comparații. Ei cred că au: înjurături de mamă, de tată, de familie și apoi combinat. Au căutat orice să aducă voturi pentru PNL, USR, mai multe decât ar putea să ia dacă ar fi o dezbatere despre viață și nivel de trai. Și au făcut cu referendumul. Cred că evident că acest referendum e o mascaradă, pentru că el nu știe nici măcar întrebările”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

„Iohannis, cel mai mare mut pe care l-a produs politica a început să facă zarvă. Înjură, jignește, minte doar, doar ar putea convinge niște oameni să voteze, să producă un vot negativ”, a mai spus liderul PSD.

Acesta susține că principalul țel al șefului statului a fost tocmai înlăturarea PSD de la guvernare..

„Primul lucru după alegeri a fost să îl cheme pe pe Tăriceanu, să îi spună să facă o majoritate cu ceilalți și de atunci nu are în cap decât lucrul acesta. A discutat cu foști membri PSD. Au făcut majorități în mintea lor”.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că alegerile europarlamentare și referendumul vor genera schimbări în spațiul politic românesc, anunțând că nu va mai acorda PSD-ului încă o nominalizare pentru funcția de premier.