Dragnea nu l-a iertat pe Ponta: Nu mi-a picat bine că nu m-a susținut în PSD, mi-aș fi dorit să mă voteze

Publicat: 30 07. 2015, 00:38

„Nu mi-a picat foarte bine. Nu pentru că m-ar fi afectat la vot. Nu mi-a picat foarte bine pentru că am crezut că era firesc ca el să mă susțină pe mine, dar probabil pentru că atunci când a delegat de la Istanbul atribuțiile președintelui către Rovana Plumb (…) a vrut să rămână tot în sensul ăsta și poate din inerție sau din alt motiv a susținut-o în continuare. Eu mi-aș fi dorit să mă voteze, pentru a justifica mie toată activitatea mea și prietenia mea pentru el în ultimii cinci ani și jumătate, dar am trecut peste asta. O fi avut motivele lui”, a spus Liviu Dragnea, într-o emisiune la Digi24.

Liderul interimar al PSD a adăugat că Victor Ponta îi rămâne însă un „prieten” și un „camarad”, așa cum au fost în ultimii cinci ani și jumătate împreună, ca o echipă.

„După demisia lui din funcția de președinte, el se ocupă de Guvern, eu mă ocup de partid. Victor Ponta nu are un caracter care să-l determine să mă «sape» – folosesc cuvintele lui. Dimpotrivă, el mă va ajuta pentru că ține la acest partid și ajută partidul”, a completat Dragnea.

Acesta a reiterat și faptul că s-a supărat și pe faptul că premierul nu l-a anunțat că intenționează să demisioneze din fruntea partidului, însă spune că a trecut și peste acest moment. „Pe un prieten te superi și-ți trece repede, nu rămâni supărat pe viață. (…) A fost o supărare atunci, de câteva zile”, a continuat Dragnea.