Drum european BLOCAT de o turmă de oi. Mioarele LINGEAU SAREA de pe asfalt

Publicat: 06 01. 2019, 22:29
Actualizat: 25 03. 2019, 19:47

Zeci de oi au fost filmate duminică, în timp ce blocau Drumul European 81 în localitatea Sîncraiul Almașului din județul Sălaj, oprite pentru a linge sarea aruncată de drumari pe carosabil. În zonă se formaseră coloane de mașini, iar imaginile postate de șoferi pe Facebook au devenit virale.

Mirel Matyas din Zalău a postat pe pagina sa de Facebook imagini surprinse în trafic, în timp ce stă în coloană pe E 81, pentru a face loc unei turme de oi. Animalele lingeau de zor sarea împrăștiată de drumari pe carosabil.

„De pe drumurile patriei… O turmă de oi fără cioban a creat la intrarea în Sîncraiul Almașului un adevărat blocaj. Oile se puseseră la lins sarea de pe asfalt și nu se dădeau duse, oricât au claxonat Șoferii… Cine știe pe unde o fi fost ciobanul. Cu siguranță nu la biserică…” scrie Mirel Matyas.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Maria Cristea, a declarat pentru corespondentul Mediafax, că Poliția nu a fost sesizată despre acest incident.

„Nu am avut nicio sesizare, nici directă, nici pe numărul unic de urgență 112, despre turma de oi de pe E81”, a spus Cristea.