DUMITRU SECHELARIU A MURIT în această dimineață la o clinică din Austria

Publicat: 16 02. 2013, 14:52
Actualizat: 26 08. 2014, 01:37

DUMITRU SECHELARIU a murit în această dimineață la o clinică din Viena. Fostul primar al Bacăului fusese transferat în Austria în urmă cu o săptămână la cererea expresă a familiei.

În 2 februarie, DUMITRU SECHELARIU a fost adus la Spitalul Floreasca, prin transfer de la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași, pacientul fiind atunci conștient, cooperant și cu parametrii funcțiilor vitale în limite fiziologice.

În zilele următoare, DUMITRU SECHELARIU a fost supus mai multor investigații imagistice și de laborator, în vederea stabilirii stării biologice de moment și a planului terapeutic, iar marți, 5 februarie, a fost supus unei intervenții chirurgicale, evoluția postoperatorie imediată fiind favorabilă.

DUMITRU SECHELARIU fusese internat în spitalul ieșean în 31 ianuarie, cu afecțiuni la coloana vertebrală, fiind în imposibilitatea de a se deplasa, potrivit unor surse medicale.

În februarie 2010, DUMITRU SECHELARIU a fost supus unei intervenții chirurgicale la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iași, după ce a suferit un preinfarct. După câteva zile, Dumitru Sechelariu a fost reținut de procurorii DNA într-un caz de corupție, în aceeași zi făcându-i-se rău și ajungând la Spitalul Județean Bacău, unde a fost internat sub pază.

Citește cele mai importante știri ale zilei pe gandul.info