Duvăz: Băsescu, „știutorul a toate”, să spună dacă a avut informații privind cazul Blejnar

Publicat: 20 07. 2012, 12:02
Actualizat: 20 07. 2012, 12:02

Deputatul PSD Bogdan Niculescu Duvăz i-a solicitat, vineri, președintelui suspendat Traian Băsescu, pe care l-a numit „știutorul a toate”, să spună dacă a avut informații sau indicii privind cazul Blejnar.

„În jurul cazului Blejnar se dezvoltă ramificații. Nu mă interesează să aduc acuzații, decizia trebuie să o ia justiția, dar președintele trebuie să răspundă: atât timp cât e cel care a anunțat a insistat că e deținătorul tuturor informațiilor, că avea cunoștințe despre ce vorbesc unii la telefon, că știa unde-și face vacanța un lider al opoziției sau când se trezește și se culcă alt lider al opoziției, să spună dacă a avut informații sau indicii privind cazul Blejnar”, a spus Duvăz.

Duvăz a susținut că Sorin Blejnar a fost prima persoană numită de administrația Boc, acesta fiind de neînlocuit în toată perioada guvernării Boc, iar singurul care a reușit să o facă, „cu timiditate”, a fost Mihai Răzvan Ungureanu, care nu a reușit decât să-l mute în alt post.

„În jurul lui Sorin Blejnar, acum, se desfășoară o anchetă care implică pe șeful său de cabinet, dispărut, pe soția acestuia, care e arestată. Traian Băsescu să ne spună dacă a avut cunoștință, el, știutorul a toate pe pământul românesc, cel puțin, despre aceste lucruri”, a spus Duvăz.