ECATERINA ANDRONESCU, implicată într-un ACCIDENT DE MAȘINĂ

Publicat: 01 09. 2012, 16:56
Actualizat: 29 07. 2014, 22:23

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a fost implicată sâmbătă după-amiază într-un accident de circulație. Mașina pe care Andronescu o conducea a fost lovită de un taxi, în București, la intersecția dintre străzile Știrbei Vodă și Luterană. Traficul în zona a este restricționat.

Taxiul a intrat în intersecție pe culoarea roșie a semaforului și a lovit mașina Ecaterinei Andronescu, care circula regulamentar, și s-a răsturnat.

Ministrul Educației a suferit răni ușoare, la mâna stângă, ea primind îngrijiri medicale la fața locului, de la medicii de pe ambulanță.

Contactată de gândul, Ecaterina Andronescu a declarat că este în regulă și în aceste momente a ajuns la Ministerul Educației. „M-am rănit la trei degete, cel mai probabil în momentul în care s-a declanșat air-bag-ul. Acum sunt bine”, a declarat Andronescu.

La fața locului s-au deplasat echipaje medicale, polițiștii de la Rutieră, precum și o mașină de pompieri.

La puțin timp de la producerea accidentului, la fața locului a sosit și ministrul Administrației și Internelor, Mircea Dușa, care locuiește în apropiere și a vrut să se asigure că Ecaterina Andronescu este în regulă și că ancheta decurge cum trebuie.

Unii martori le-au spus polițiștilor că accidentul s-a produs după ce taxiul a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului.