Echipaj de poliție, implicat într-un accident când mergea la locul în care s-a înecat un bărbat

Publicat: 28 05. 2012, 10:14
Actualizat: 03 07. 2013, 16:00

Un echipaj al Poliției din localitatea gorjeană Padeș a fost implicat într-un accident rutier, luni dimineață, în timp ce mergea la cercetări în cazul unui bărbat găsit înecat în comună, mașina Poliției fiind lovită de un autoturism condus de un angajat al primăriei, fără a exista victime.

Accidentul s-a produs în localitatea Padeș, într-o curbă și pe o porțiune de drum îngust, unde mașina Poliției, în care se aflau doi agenți, a fost lovită de un autoturism condus de un angajat al primăriei din comună.

Angajatul primăriei, care era singur în mașină, susține că i-ar fi sărit un câine în față și a tras de volan, lovind frontal autoturismul Poliției.

În urma impactului, cele trei persoane implicate au suferit răni ușoare, primind îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD sosit la fața locului.

Cei doi polițiști mergeau în comună, la câteva sute de metri distanță, unde un bărbat în vârstă de 47 de ani s-a înecat în râul Motru, după ce ar fi alunecat de pe o punte. Trupul acestuia a fost văzut de către localnici, care luni dimineață au anunțat autoritățile.