Eduard Stăncioiu, portarul CFR Cluj, cercetat penal după ce a tras cu arma de vânătoare în curtea unui imobil

Publicat: 14 05. 2012, 15:08
Actualizat: 14 05. 2012, 16:15

Portarul echipei CFR Cluj Eduard Stăncioiu este cercetat penal pentru uz de armă fără drept, după ce, în duminica Paștelui, a tras mai multe focuri cu o armă de vânătoare, în curtea unui imobil din municipiul Cluj-Napoca, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Cluj, Anca Sidonia Purdea, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că polițiștii clujeni au fost sesizați, duminică, la 112, că o persoană a tras mai multe focuri de armă în curtea unui imobil din Cluj-Napoca.

„Polițiștii au stabilit că Eduard S., de 31 de ani, din Cluj-Napoca, a tras mai multe focuri cu o armă de vânătoare, spre pământ. Eduard S. este cercetat penal pentru uz de armă fără drept, infracțiune pedepsită cu închisoarea între un an și cinci ani”, a declarat Purdea.

Sursa citată a precizat că bărbatul are permis de port-armă.

Conform polițiștilor, este vorba despre portarul echipei CFR Cluj Eduard Stăncioiu, care se distra folosind arma și a tras șase focuri.

Polițiștii mai spun că Stăncioiu a fost audiat, duminică, timp de mai multe ore, la sediul Secției 4 de Poliție din Cluj-Napoca.