Elev înjunghiat în curtea școlii cu un cuțit

Publicat: 27 02. 2013, 16:50
Actualizat: 27 03. 2019, 09:37

Un elev de 19 ani de la un liceu din Tulcea a fost înjunghiat cu un cuțit, miercuri, în timpul unei altercații produse în curtea școlii, reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță afirmând că tânărul are o plagă toracică, fiind dus la spital.

Incidentul s-a produs în jurul orei 15.30, la Liceul Metalurgic din Tulcea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Tulcea, Daniela Condrea, a avut loc o altercație pe terenul de fotbal al liceului, în urma căreia un elev de 19 ani a fost înjunghiat cu un cuțit.

Conform sursei citate, mai mulți polițiști se află la fața locului pentru cercetări.

Directorul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea a declarat că elevul are „o plagă toracică sângerândă”, fiind transportat cu o ambulanță la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.

Reprezentantul Serviciului Județean de Ambulanță a precizat că tânărul este în stare stabilă, fiind în afara pericolului.

În ultima perioadă, incidente similare au avut loc și la Baia Mare și Târgoviște.

Cel mai grav caz de acest gen s-a petrecut în urmă cu o săptămână la Târgoviste, unde un elev de 15 ani a fost înjunghiat mortal în gât de un tânăr de 18 ani. Tragedia a avut loc pe un gang din apropierea Colegiului Economic „Ion Ghica” din Târgoviște.