Prima pagină » Știri » Elon Musk a slăbit 9 kilograme fără să meargă la sală. Ce dietă l-a ajutat să piardă atâtea kilograme

Elon Musk a slăbit 9 kilograme fără să meargă la sală. Ce dietă l-a ajutat să piardă atâtea kilograme

Elon Musk a slăbit 9 kilograme fără să meargă la sală. Ce dietă l-a ajutat să piardă atâtea kilograme

Elon Musk a ajuns la vârsta de 51 de ani și e unul dintre cei mai cunoscuți oameni ai planetei. El își dedică tot timpul afacerilor sale cu mașini electrice, nave și rachete private și, mai nou, a luat măsuri și în ceea ce privește înfățișarea sa.

Într-o postare pe Twitter, Musk le-a spus fanilor că a slănit 9 kilograme cu dieta de post intermitent „la recomandarea celui mai bun prieten”.

De asemenea, omul de afaceri a mai adăugat că se simte bine și ”mai sănătos.”

Tatăl omului de afaceri, Errol Musk, i-a recomandat fiului său să ia o pastilă de slăbire, despre care a susținut că l-a ajutat să slăbească câteva kilograme.

Ascultând sfaturile părintești, Elon Musk a început lupta cu pierderea în greutate, dar nu cu pastile. Titanul tehnologiei a ales postul intermitent.

Musk, care are 104,3 milioane de urmăritori pe Twitter, și-a dezvăluit secretul dietei sale. Fondatorul SpaceX a spus că a postit periodic și se simte mult mai bine acum.

Totodată, Musk a recunoscut că îi place mâncarea gustoasă și că își dorește să se descurce fără exerciții fizice, iar în ciuda faptului că a avut și antrenor personal, a renunțat.

 

Postul intermitent, o soluție potrivită pentru pierderea kilogramelor

Postul intermitent presupune renunțarea la micul dejun, în timp ce restul meselor se stabilesc în așa fel încât să se încadreze în intervalul a cel mult 8 ore; după aceea, se postește timp de 16 ore.

Se poate mânca între orele 12.00 și 20.00, iar în restul timpului se postește, adică nu poți consuma nimic solid, doar bei apă, ceai, cafea. Pentru unele persoane, funcționează mai bine o fereastră mai mare de post, de exemplu mâncatul în intervalul a 6 ore în loc de 8.

Pentru altele, poate funcționa alt interval orar (de exemplu, prima masă la 8.00 si ultima masă la 16.00), mai notează doc.ro.

Postul intermitentul are un beneficiu major pentru rezistența la insulină și ajută la o reducere impresionantă a nivelului de zahăr din sânge, în special pentru diabeticii de tip 2. Potrivit unui studiu, zahărul din sânge poate fi redus cu 3-6% în decurs de două luni, potrivit Fitfoodday.ro.

Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri ... vezi toate articolele

Citește și