Eugenia Șerban a învins cancerul în două rânduri. Cum se simte actrița la 51 de ani. “Sunt bine, dar îmi lipsește scena!”

Publicat: 13 11. 2020, 16:43
Eugenia Șerban a învins cancerul în două rânduri. Cum se simte actrița la 51 de ani. “Sunt bine, dar îmi lipsește scena!”

Eugenia Șerban (51 de ani) este o luptătoare adevărată, după ce a reușit să învingă cancerul în două rânduri. Actrița se simte bine acum, dar, pentru a fi liniștită, merge la control o dată la șase luni.

În urmă cu aproximativ un an, actrița a fost diagnosticată cu două forme de cancer – ginecologic și la sân – și a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale. Din fericire, Eugenia Șerban a câștigat lupta pentru viață și acum se bucură de fiecare clipă pe care o petrece alături de familia și apropiați.

Recent, în cadrul unui interviu, actrița a mărturisit că îi lipsește scena și că pe durata pandemiei de coronavirus și-a impus să petreacă mult timp în confortul propriei locuințe.

“Merg la controale din șase în șase luni și să iau pastile vreo cinci ani de acum încolo”

Mă simt foarte bine, sunt OK și sper sa fiu bine în continuare. Îmi lipsește însă scena. Trebuie să merg la controale din șase în șase luni și să iau pastile vreo cinci ani de acum încolo. În perioada asta am stat în casă, îi gătesc băiatului meu o dată pe săptămână. Este în țară, stă cu iubita lui, ne vedem des acum. La începutul pandemiei a fost mai greu, lui îi era foarte frică. Venea la mine echipat, cu mască, cu mănuși, avea săracul răni pe mâini de la atâta dezinfectat. Nu mă lăsa să ies pe stradă fără mască. Am fost două zile munte și două la mare, unde nu era aglomerat”, a declarat Eugenia Șerban potrivit impact.ro.

Eugenia Șerban, o actriță celebră

Eugenia Șerban a devenit celebră pentru rolurile din “Iubire ca-n filme”, “Inima de tigan” și “La Bloc”, seriale care s-au bucurat de un real succes de-a lungul timpului. Pe 14 septembrie a suferit o nouă intervenție chirurgicală, absolut necesară după ce a început chimioterapia.