Experiența teribilă prin care a trecut o tânără din Capitală. „Mai aveam cinci minute până acasă. Am simțit că sunt urmărită”

Publicat: 05 05. 2018, 11:58
Actualizat: 25 03. 2019, 20:21

„Acum o săptămână și ceva mă duceam spre casă, undeva în jur de ora 22:40, eram chiar la 5 minute de casă , pe o stradă foarte ok. Stradă care are chiar un paznic (polițist local din ce am înțeles) constant pentru o stare civilă. Plus că e și un liceu acolo”, își începe Alexandra Popescu povestea.

„Intrând pe stradă am simțit că cineva mă urmărește. M-am uitat ușor în spate și l-am văzut pe acest >. În acel moment mi-am dat seama că ceva se va întâmpla și că nu o să fie frumos, așa că mi-am oprit muzica din căști și m-am uitat în față să văd dacă este cineva pe stradă. Nu era nimeni altcineva. Domnul a venit în spatele meu, m-a depășit și s-a postat la maxim un metru distanță în fața mea. Eu m-am blocat, iar el mi-a zis trei lucruri în trei secunde: Ai bani? Cât este ceasul? Dă-mi tot!”, scrie femeia.

Potrivit tinerei, bărbatul a început să o bată, iar apoi a fugit cu telefonul ei.

„Nu m-a lăsat să-i dau tot, pentru că a început să mă bată. Eu nu am știu ce să fac, decât să țip după ajutor și să-l mușc de mână. Cred că a durat 2-3 minute toată treaba, ca apoi să iasă paznicul și să îl fugărească, dar > deja mă bătuse serios și îmi furase și telefonul după ce mi-a rupt fusta. Din păcate, paznicul nu a reușit să-l prindă”, mai povestește tânăra.

Femeia spune că a fost la Poliție, unde a dat declarații.

„Voi ăștia care mergeți mult pe jos, așa cum mergeam eu, acum 2 săptămâni, eu zic să fiți mai atenți. De la această întâmplare am văzut mult prea mulți dubioși prin jurul meu, iar panica asta e cam urâtă, iar ochiul meu nu a arătat prea bine săptămâna trecută. Și da, am fost la poliție. Și da, am dat declarații și am încredere că îl vor prinde. Sper”, a mai adugat Alexandra în mesajul postat pe contul ei de Facebook.

Porivit reprezentanților Poliției Capitalei, agresiunea a avut loc în urmă cu aproximativ două săptămâni și se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, însă bărbatul nu a fost prins.

„Este un dosar de tâlhărie, aflat în cercetare de către Secția 8 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria sector 2”, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanții Poliției Capitalei, precizând și faptul că autorul faptei nu fost prins până în acest moment.

Foto: Facebook/Alexandra Popescu