EXPLOZIE la Centrul de Fotbal Mogoșoaia. Două persoane au fost rănite

Publicat: 08 10. 2012, 17:21
Actualizat: 02 02. 2019, 03:54

Două persoane rănite grav au transportate la spital, luni după-amiază, după o explozie produsă la o centrală termică de la Centrul Național de Fotbal din Mogoșoaia, care nu a fost urmată de un incendiu, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanții ISU Ilfov.

Cele două persoane efectuau lucrări la centrală, în incinta centrului de pregătire al echipelor naționale de fotbal ale României.

„La un moment dat, s-a produs o explozie, cel mai probabil la vasul de expansiune al centralei. Cei doi răniți au fost duși la spital, cu o mașină particulară. Din fericire, în urma exploziei nu a izbucnit un incendiu”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Ilfov, Simion Petruș.

Lotul echipei naționale se află în cantonament la Mogoșaia pentru pregăti meciurile cu Turcia (vineri, la Istanbul) și Olanda (16 octombrie, la București) din preliminariile Cupei Mondiale din 2014. Jucătorii antrenați de Victor Piuțurcă se aflau în hotelul centrului, în momentul producerii exploziei.