Explozie puternică într-un bloc. Trei persoane au fost rănite

Publicat: 31 03. 2014, 11:19
Actualizat: 31 07. 2014, 10:39

Potrivit primelor informații furnizate de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bacău, explozia s-a produs într-una din cele 85 de garsoniere dintr-un bloc situat pe strada Victor Babeș din municipiul Onești, cel mai probabil în urma acumulării de gaze de la o butelie de aragaz.

În urma exploziei, cele trei persoane aflate în locuință – doi frați de 56 și 57 de ani și o femeie de 46 de ani – au fost rănite, fiind preluate de ambulanțe și transportate la spitalul din localitate.

„Cele trei victime au suferit arsuri de gradele I și II. Bărbatul de 56 de ani are arsuri la față și membre, fratele acestuia este ars pe mâini și pe trunci, iar femeia are arsuri pe 25 la sută din suprafața corpului și a suferit și un șoc traumatic în urma exploziei”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu.

De asemenea, în urma deflagrației geamurile și ușile a 11 din cele 17 garsoniere aflate pe palierul locuinței unde a avut loc explozia au fost avariate, la fel ca și geamul lateral al unui autoturism aflat lângă bloc. Explozia nu a fost urmată de incendiu.