Femeie din Suceava, condamnată la 5 ani de închisoare pentru că și-a bătut iubitul

Publicat: 16 11. 2022, 13:42

O femeie din Suceava a fost condamnată la 5 ani de închisoare după ce aproape și-a omorât iubitul din bătaie.

Femeia în vârstă de 50 de ani și-a luat iubitul la bătaie într-un bar, apoi a continuat să-l lovească pe stradă și acasă.

Individa din comuna Dărmănești este acuzată de comiterea infracțiunii de violență în familie raportată la tentativa de omor, primind o pedeapsă de 5 ani de închisoare.

Totuși, sentința nu este încă definitivă, iar ea poate fi atacată la Curtea de Apel Suceava. Bătăușa a primit vestea din închisoare, unde se află din luna iulie, atunci când a avut loc incidentul.

Potrivit anchetei, pe data de 19 iulie, femeia și iubitul ei au fost împreună la mai multe baruri din localitate, unde au consumat alcool, s-au jignit reciproc și s-au certat.

În ultimul local pe care l-au vizitat, tensiunea dintre cei doi s-a instaurat și mai mult, iar femeia l-a lovit pe bărbat de două ori cu palma peste cap.

După acest moment, bărbatul a ieșit din bar, fiind urmat la scurt timp de iubita lui.

Femeia i-ar fi transmis victimei să nu declare nimic din cele întâmplate

Au plecat amândoi spre casă și, în timp ce se îndreptau spre domiciliu, ea l-ar fi lovit în zona capului din spate, cel mai probabil cu o lopată.

Când au ajuns acasă, deși bărbatul era rănit și plin de sânge, ea a continuat să-și lovească iubitul cu un picior din lemn al unui scaun.

Iubita victimei și-a dat seama la un moment dat că bărbatul era în stare gravă și pentru că nu a putut să-i oprească sângerarea, a sunat la ambulanță.

Din cercetări rezultă că cei doi s-au înțeles înainte ca bărbatul să fie preluat de ambulanță să nu declare nimic din cele întâmplate, pentru a nu avea probleme cu poliția.